Yarden erkend lid NFV

Datum: oktober 23, 2012

Franchiseformule Yarden is per 18 oktober j.l. erkend lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV). Om erkend lid te kunnen worden moet een franchiseorganisatie aan verschillende voorwaarden voldoen die de betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit van de organisatie waarborgen. Zo moet er minimaal twee jaar op franchisebasis zijn ondernomen en de formule moet hebben voldaan aan een aantal financiële eisen (waaronder een positief eigen vermogen). Daarnaast moet de inhoud van het franchisecontract zijn goedgekeurd door de NFV en heeft de formule de Europese Erecode op het gebied van franchising onderschreven.

De procedure tot Erkend lidmaatschap neemt enige tijd in beslag. In de tussenliggende periode wordt de aanvrager, indien de Ledencommissie positief beslist, gehonoreerd met het aspirant-lidmaatschap. Als aspirant lid maakt het lid gebruik van alle NFV-faciliteiten met uitzondering van het stemrecht tijdens ledenvergaderingen en gebruik van het NFV-logo.

Nieuwe aspirant-leden zijn Gezinshuis.com en Travel Counsellors.

Over de NFV
De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland. Hoofddoelstelling van de vereniging is het bevorderen van een gezonde en evenwichtige ontwikkeling van franchising. De NFV is opgericht in 1972 en is lid van de Europese Franchise Federatie en de World Franchise Council.

Informatie over de NFV

Er zijn meer dan 200 franchisegevers lid van de Nederlandse Franchise Vereniging:

NFV keurmerk leden
NFV erkende leden
NFV aspirant leden

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS



Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.