YamYam to Go richt zich op stations

Datum: februari 26, 2013

De Aziatische formule YamYam to Go krijgt onder de nieuwe eigenaar Bakerstreet mogelijk ook vestigingen op tankstations, winkelcentra en vliegvelden, maar daar zijn nog geen concrete plannen voor. Op korte termijn richt de uitbreiding zich vooral op stations.

Bakerstreet voert naast YamYam to Go nog twee andere formules: de broodjesketen Bakerstreet en Deli2go, die samen met Shell is ontwikkeld. De overname past in de strategie van Bakerstreet om uit te breiden met meer fastfoodketens. Het bedrijf ziet YamYam to Go als een goede aanvulling op de andere twee formules, die zich vooral richten op ontbijt en lunch. Bij de Aziatische formule ligt het accent juist op de lunch en de avondmaaltijd. “Het concept is uitermate geschikt voor locaties met hoge footfall en beperkte tijd met betrekking tot serveren en consumptie. Dus erg geschikt voor vliegvelden, treinstations, benzinestations en shoppingmalls”, aldus topman Henri Froeling van Bakerstreet.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_26_februari_2013.htm#yamyam

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.