Woonstijl is druk bezig

Datum: februari 19, 2013

Franchiseformule Woonstijl is op verscheidene vlakken flink aan de gang. Het aantal franchisenemers groeit, er is een nieuwe hoofdredacteur voor de magazine aangetrokken en aan de positie op het internet wordt hard gewerkt.

Onlangs heeft Woonstijl 16 nieuwe regionale franchisenemers kunnen verwelkomen. Daardoor wordt de ‘Woonstijl’ magazine nu verspreid in 23 regio’s over heel Nederland. De verwachting is dat er dit jaar nog 5 tot 10 nieuwe franchisenemers bij zullen komen en dat de oplage van de magazine van 800.000 exemplaren verhoogd wordt naar 1.150.000 exemplaren. Andrea Hollebeek is als nieuwe hoofdredacteur aangesteld. Zij heeft in leidinggevende redactionele posities gewerkt voor o.a. Sanoma, Telegraaf en Vereniging Eigen Huis en wil van ‘Woonstijl’ qua inhoud het beste woonmagazine van Nederland maken. Ondertussen wordt verder gewerkt aan de internetpositie, in eerste instantie via het webportal woonstijl.nl en later dit jaar via een webshop, die lokale woonondernemers kunnen inzetten om hun winkels en hun aanbod onder de aandacht van de woonconsument te brengen.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_19_februari_2013.htm#woonstijl 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.