Wie nomineert u voor de Franchise Trofee?

Datum: februari 22, 2019

Wilt u net als Straetus winnaar worden van de Franchise Trofee? Of wilt u een formule nomineren?

Vanaf vandaag gaan we weer van start met het nominatieproces voor de NFV Franchise Trofee 2019. Er kan weer gestemd worden op een bij de NFV aangesloten formule en leden kunnen zichzelf als franchiseformule nomineren.

>>>>>>Nomineren

Nomineren kan tot donderdag 7 maart. Hierna worden er 3 formules genomineerd en zij gaan met elkaar de strijd aan om deze felbegeerde prijs.

De enige vakprijs voor franchiseformules
De NFV Franchise Trofee is de enige vakprijs voor franchiseformules in Nederland. Het geeft de winnaar erkenning op het gebied van samenwerking, kwaliteit en winstgevendheid. Naast eeuwige roem, een mooie trofee, profiteert de winnaar, evenals de genomineerden, van een podium met publiciteit. 

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.