Werken bij de beste verkooptrainers van de wereld?

Datum: september 30, 2013

Klanten helpen om de concurrentie te verslaan, vraagt om anders denken & doen. Vraagt om trainers die niet trainen om te trainen. Vraagt om praktijktrainers die de klant in alles voorop stellen. Hiermee staat het vak van trainer/coach gelijk aan het beoefenen van topsport. Ben jij nieuwsgierig naar wat de klant écht belangrijk vindt? Kun jij jezelf als product verkopen? Denk en doe jij als een ondernemer? Welkom als DOOR-trainer/coach! Welkom in het team van professionals dat deze woorden dagelijks in de Benelux en de rest van de wereld waarmaakt. Welkom als DOOR-franchisenemer! 

Waarom DOORgaan? 

• DOOR® is in de wereld de beste in verkooptraining 
• Een DOOR-trainer/coach certificeert zich voor verschillende programma’s 
• Een DOOR-trainer/coach wordt 29 dagen per jaar getraind 
• Vanuit huis werkt elke DOOR-trainer/coach met de modernste hulpmiddelen 
• Het resultaatgericht klanten laten winnen, gaat voor elke DOOR-trainer/coach voorop 

DOOR® wil een volwaardig lid van de organisatie van de klant zijn! DOOR Training & Coaching laat klanten winnen! Jij ook?
Vanuit dit denken gelden voor klanten deze ‘7 Garanties’: 

1. De klant in alles voorop 
2. De dingen, die moeten gebeuren, laten gebeuren 
3. Elke DOOR-trainer/coach is gecertificeerd 
4. Geen resultaat? Geld terug! 
5. Trainen als in topsport 
6. Simpel de kortste weg kiezen 
7. Als klant zelf DOOR-trainen!

Welkom, als jij ook bereid bent deze garanties waar te maken!

Over DOOR Training & Coaching 

In 1981 startte Bart van Luijk met DOOR Praktijktrainers. Vanaf dag 1 stond een andere manier van trainen en verkopen centraal: Totaalvoetbal voor het bedrijfsleven en de overheid. De verkoper niet als solist maar als de aanvaller in het team dat verder bestaat uit de binnendienst, administratie, service, showroom, balie, logistiek en zelfs de debiteurenbewaking. De verkoopleider opererend als meewerkend voorman. Een verkoopteam dat de stoutste verwachtingen van de klant overtreft. 

Het Totaalvoetbal-denken sloeg aan en DOOR Praktijktrainers kreeg opdrachten van kleine en grote bedrijven, zelfs van de overheid. De beste prestaties werden geleverd door samen te werken als partner in business. DOOR® kreeg het vertrouwen van de klant en ging samen met de klant voor het denken: ‘het winnen, behouden en uitbouwen van de klant’ 

Bekijk bedrijfsvideo: http://youtu.be/JKgMvmwC4EA 

DOOR® laat klanten winnen! Jij ook? 

Toon je interesse via het online informatie aanvraagformulier in de formulepresentatie van DOOR Training & Coaching op FranchiseFormules.NL.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.