Weer nieuwe franchisenemer voor Quickmediator

Datum: januari 2, 2014

Quickmediator start in 2014 gelijk met een nieuwe franchisenemer, dhr. Rob Schlör uit Alphen aan de Rijn. Met zijn jarenlange ervaring in bemiddelen van conflicten zocht Rob naar aansluiting bij een grotere organisatie waarbij hij meer support, samenwerking, marketing en landelijke bekendheid geniet. Rob heeft veel onderzoek gedaan en kwam telkens terug bij ons. “Wij zijn hier zeer content mee”, aldus Peter van Essen, development manager Nederland.Rob Schlör uit Alphen aan de Rijn start als franchisenemer bij Quickmediator

Waarborging kwaliteit

Om de kwaliteit te waarborgen is Peter van Essen onlangs aangesteld als development manager. Elke potentiële franchisenemer heeft een gesprek met hem. Hij weet als één van de eerste franchisenemers exact waar een goede Quickmediator aan moet voldoen. Wij worden nu steeds bekender en willen de kwaliteit hoog houden. Een Quickmediator werkt voor € 75,- per uur en wij hebben standaard een eerste gratis advies. Niet altijd komt een zaak in aanmerking voor mediation.

Internationaal

Quickmediator is niet alleen actief in Nederland, maar ook in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Engeland en Amerika. Door de bundeling van zowel internationale als nationale kennis heeft een franchisenemer bij Quickmediator een enorme voorsprong op welke organisatie dan ook. De uitwisseling van praktijkzaken onder alle mediators geeft een nieuwe franchisenemer een hoop vertrouwen en kennis van zaken. Op elke vraag hebben wij een antwoord. Ook zien we dat mediation wereldwijd aan het toenemen is. Het is immers vele malen goedkoper en vriendelijker.

Nederland

In Nederland hebben wij nog voldoende plaats voor nieuwe franchisenemers. De doelstelling is minimaal 100 franchisenemers. Zoals het er nu naar uit ziet gaan we dat zeker halen, aldus Peter van Essen.

Bron: Quickmediator 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.