Webshop van D.I.O. gecertificeerd lid van Thuiswinkel Waarborg

Datum: maart 28, 2012

De webshop van D.I.O. drogisterij en parfumerie, en haar aangesloten lokale webwinkels, hebben deze maand het Thuiswinkel Waarborg certificaat ontvangen. Webwinkels die het Thuiswinkel Waarborg voeren hebben een strenge juridische en financiële check doorstaan. In de webshop biedt D.I.O. ruim 18.000 artikelen aan. De consument kan de bestelling in één van de 32 deelnemende D.I.O. winkels ophalen. D.I.O. is onderdeel van de retailorganisatie FACO. Er zijn ruim 170 winkels verspreidt door Nederland. In 2014 verwacht D.I.O. haar 250ste franchisenemer te verwelkomen.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Webshop-van-DIO-gecertificeerd-lid-van-Thuiswinkel-Waarborg.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.