Warmteservice zet in op multichannel strategie

Datum: maart 29, 2012

Warmteservice, een formule gericht op de verkoop van verwarming en sanitair, heeft 51 vestigingen in Nederland. Op de webshop van Warmteservice zijn 150.000 artikelen te vinden.  Berry de Bruin, directeur marketing en communicatie, vertelt: “Door ontwikkelingen in de markt is aanscherping van je bedrijfsmodel noodzakelijk. Verwarming en sanitair zijn producten waarbij men advies nodig heeft. Online heeft de klant heel andere wensen. Denk hierbij aan de bereikbaarheid buiten de openingstijden van de vestigingen, gratis thuisbezorgen en een groter assortiment voorzien van goede afbeeldingen en  productkenmerken. Hier spelen wij op in. 50 nieuwe medewerkers zijn recent aangenomen om deze nieuwe dienstverlening naadloos te laten aansluiten.” Medio 2012 opent  Warmteservice 3 vestigingen, in: Ede, Nijmegen en een 2e vestiging in Rotterdam.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Warmteservice-zet-in-op-multichannel-strategie.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.