Warmteservice opent 53e vestiging

Datum: november 14, 2012

Warmteservice, een formule gericht op de verkoop van verwarming en sanitair, heeft onlangs haar 53e vestiging geopend. Berry de Bruin, directeur marketing en communicatie, vertelt over de combinatie met de webshop: “Door ontwikkelingen in de markt is aanpassing van je bedrijfsmodel noodzakelijk. Verwarming en sanitair zijn producten waarbij men advies nodig heeft. Online heeft de klant steeds meer wensen. Denk hierbij aan de bereikbaarheid buiten de openingstijden van de vestigingen, gratis thuisbezorgen en een groter assortiment verwarming en sanitair voorzien van afbeeldingen en  productkenmerken. Hier spelen wij op in. Vijftig nieuwe medewerkers zijn recent aangenomen om deze nieuwe dienstverlening naadloos te laten aansluiten.” Onlangs opende Warmteservice 3 vestigingen: in Ede, Nijmegen en een 2e vestiging in Rotterdam Oost op de Hoofdweg, vlakbij het Alexandrium shopping center Rotterdam.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Warmteservice-opent-53e-vestiging.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.