Waarborg FD introduceert modulaire onderzoeksmodule voor franchiseorganisaties

Datum: februari 26, 2013

Speciaal voor franchiseorganisaties heeft Waarborg FD een modulaire onderzoeksmodule ontwikkeld bestaande uit franchisenemerstevredenheids-, klant- en klanttevredenheidsonderzoeken, aangevuld met kantoor of vestigingsonderzoek (kengetallen).

De onderzoeken worden volledig op maat uitgevoerd, inclusief diverse rapportages, waaronder de door franchisenemers of hun klanten aangedragen verbeterpunten. Inzicht wordt verkregen in klantstrategie, NPS (heeft het kantoor/vestiging wel de juiste klanten en hoe zit de mix eruit? Et cetera).

Het is altijd belangrijk om continu te weten hoe franchisenemers en hun klanten denken over uw organisatie en wat er verbeterd kan worden. Dit zal het resultaat positief beïnvloeden.

Waarborg FD heeft 2012 afgesloten met meer dan 250 uitgevoerde onderzoeken en zal in 2013 de 400 gaan passeren.
Waarborg FD werkt met eigen ontwikkelde software voor het uitvoeren van de diverse onderzoeken en kan hiermee volledig maatwerk leveren, zeer flexibel en transparant opereren en de kosten laag houden. Voor het uitvoeren van bijvoorbeeld een franchisenemerstevredenheidsonderzoek bedraagt de investering nog geen € 30,00 per kantoor/vestiging.  Voor meer informatie verwijzen graag naar onze website.

Bron: Waarborg FD

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.