Vrouwen Inspiratie Avond FranchisePlus zeer gewaardeerd

Datum: november 28, 2012

Afgelopen maandag vond de Vrouwen Inspiratie Avond Franchise+ plaats. In navolging op de Vrouwenspecial is deze bijeenkomst in de Ernst Sillem Hoeve (Den Dolder) georganiseerd. De inspiratiegevers waren 4 spreeksters en vertegenwoordigers van uiteenlopende franchiseformules. Vrouwen Inspiratie Avond Franchise+ - VIAEvelien Hölsken beet het spits af met haar verhaal over Stichting Stop Kindermisbruik. Vervolgens nam Emy Smolders het woord over wat franchising inhoudt en waar een toekomstig franchisenemer op moet letten. Zij benadrukte het belang van de drie-eenheid: goede ondernemer met een goede formule op een goede locatie. De 2 laatste spreeksters, Shoeby-franchiseneemster Mirella Westhuis en Olympia Uitzendbureau-franchiseonderneemster Margot Zeevenhoven, vertelden over hun ervaringen, ambities en hoe zij het ondernemen en hun privéleven combineren. Zowel de bezoeksters als de inspiratiegevers waren erg te spreken over de VIA Franchise+. Vooral het kleinschalige karakter, de inspirerende verhalen en de goedgevulde goodiebag werden zeer gewaardeerd.

Bron: FranchisePlus.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.