Voi Jeans opent tweede winkel in Nederland

Datum: november 27, 2012

Het Jeansmerk Voi Jeans heeft zijn tweede Nederlandse winkel geopend. De vestiging is gelegen in Breda. Deze vestiging vormt, naast de Amsterdamse vestiging, de tweede winkel die het merk zelf opent. Daarnaast heeft Vol Jeans nog tachtig andere verkooppunten in Nederland binnen andere mode retailers.

Omdat het merk nog verder wilt uitbreiden met eigen winkels in Nederland is Vol Jeans nog in gesprek met mogelijke franchisenemers.

Vol Jeans wenst daarnaast niet alleen in Nederland uit te breiden. Het merk heeft zijn pijlen ook gericht op de rest van Europa. Het doel is om over vijf jaar ruim honderd winkels geopend te hebben in Europa. Hiermee spreekt het merk de duidelijke ambitie uit dat het binnen de top drie van best verkochte jeansmerken in de Benelux wilt behoren.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_27_november_2012.htm#voljeans

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.