Vodafone ondernemer Rob Bos uitgeroepen tot Franchisenemer van het Jaar

Datum: april 16, 2012

Vodafone ondernemer Rob Bos uit Hoogeveen heeft vrijdagavond 13 april tijdens de Franchise & Formule Beurs Onderneem ’t! de felbegeerde titel ‘Franchisenemer van het Jaar’ in de wacht gesleept. Voorwaarde bij de verkiezing is dat de franchisenemer korter dan twee jaar actief is. Rob Bos had in de finale concurrentie van Lennard Borgers (FEBO Ede) en Pascal Middleton (New York Pizza Apeldoorn). De verkiezing werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd door beursorganisatoren Franchise+ en First Formula.

De drie finalisten zijn bezocht door een vakjury. Daarnaast zijn de genomineerden twee keer bezocht door een mystery shopper van Store Support. Naar aanleiding van deze bezoeken werd de uiteindelijke winnaar bepaald. Een citaat uit het juryrapport over de winnaar: ‘De franchisenemer onderscheidt zich door zijn eigen reparatie-afdeling, zijn lokale inzet, zijn personeelsbeleid en door de speciale ruimte die hij heeft gemaakt op de 1e verdieping voor zijn zakelijke klanten’. Uitreiking Franchisenemer van het Jaar 2012Een citaat uit het rapport van de mystery shopper van Store Support: ‘Vodafone Hoogeveen ziet er zeer netjes en schoon uit. Het personeel begroet alle klanten keurig bij binnenkomst en neemt alle tijd voor de klanten.’

Tijdens het avondprogramma van de Onderneem ’t! beurs werden filmpjes vertoond van de drie finalisten waarna de winnaar bekend werd gemaakt door juryvoorzitter Theo de Wit. De winnaar ging naar huis met de Franchisenemer van het Jaar-award en een cheque ter waarde van € 500,-.

Bron: Franchise+ / First Formula

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.