Vitaminstore opent 21e vestiging

Datum: januari 20, 2013

Eind december heeft gezondheidsspeciaalzaak Vitaminstore haar 21e vestiging geopend. Deze vestiging bevindt zich aan de Beethovenstraat in Amsterdam, op de plek waar zich voorheen groente- & fruitspecialist Wim Jun bevond. Bijzonder aan deze Vitaminstore-vestiging is de toevoeging van de juicebar ‘Vitaminboost’. Achter deze counter kan de klant sapjes bestellen die vers geperst, geshaket of geblend worden. Naast fruit en groente bevatten ze een tweetal ‘boosters’. Dit zijn ingrediënten zoals de antioxidantrijke açai-bes uit het Zuid-Amerikaanse regenwoud en wheatgrass; de jonge scheuten van tarwegras die vitaminen, mineralen, enzymen en andere essentiële voedingsstoffen bevatten.

Bron: FranchisePlus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Vitaminstore-opent-21e-vestiging.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.