Vitaminstore opent 21e filiaal in Amsterdam

Datum: december 30, 2012

De Beethovenstraat heeft er een nieuwe winkel bij. Op de plek waar zich voorheen groente- & fruitspecialist Wim Jun bevond, is het 21e filiaal van gezondheidsspeciaalzaak Vitaminstore geopend.

Extra bijzonder aan dit nieuwste Vitaminstore filiaal is de toevoeging van de juicebar ‘Vitaminboost’. Achter deze counter kun je supergezonde sapjes bestellen die voor je ogen vers geperst, geshaket of geblend worden. Naast fruit en groente bevatten ze een tweetal bijzondere ‘boosters’. Dit zijn ingrediënten zoals de antioxidantrijke açai-bes uit het Zuid-Amerikaanse regenwoud en wheatgrass; de jonge scheuten van tarwegras die boordevol vitaminen, mineralen, enzymen en andere essentiële voedingsstoffen zitten.

Vitaminstore is dé specialist op het gebied van voeding, lifestyle, beweging en uiterlijke verzorging. Vitaminstore geeft iedereen een onafhankelijk, persoonlijk en deskundig advies. Vitaminstore helpt jong en oud op een positieve en bewuste manier aan een gezond en mooi lichaam te werken.

Vitaminstore verkoopt naast het hoogwaardige eigen merk uitsluitend producten van A-merken zoals Solgar, Orthica, Stacker, Dr.Hauschka, Weleda en Annemarie Börlind. Van vitaminen, sportvoeding en afslankproducten tot kookboeken, cosmetica en gezonde cadeautjes: na een bezoek aan Vitaminstore loopt men vrolijk en ‘healthy’ de deur uit!

Uiteraard zijn er rondom de opening de komende weken diverse acties en aanbieding, zoals een Vitaminboost voor slechts 1 euro.

Bron: Vitaminstore Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.