Vitaminstore Nederland weer terug in Amsterdam

Datum: juni 7, 2012

Vitaminstore Nederland is afgelopen Pinksterweekend verhuisd naar de Raasdorperweg 54 in Amsterdam Osdorp, een pand met de dubbele oppervlakte van de oude locatie. Zo is Vitaminstore weer terug bij haar wortels: de eerste winkel werd 14 jaar geleden geopend in de Shoperade op het Osdorpplein. Na een aantal jaar hoofdkantoor gehouden te hebben in Amsterdam, werd verhuisd naar Haarlem, met bedrijventerrein de Waarderpolder als thuisbasis. 10 jaar later en 70 medewerkers -mede verdeeld over 20 winkels- verder, werd het bedrijfsgebouw aan de Mollerusweg te klein om aan te kunnen sluiten bij de groeiambities van Vitaminstore. Ook de online webshop www.vitaminstore.nl en groothandel Innovital (gevestigd op hetzelfde adres) zijn de afgelopen jaren dusdanig gegroeid dat er uitgekeken moest worden naar een nieuwe locatie.

Algemeen Directeur Koert Otten van Vitaminstore NederlandDeze werd gevonden in Amsterdam op de Raasdorperweg 54, zijweg van de Osdorperweg die Osdorp met Halfweg verbindt. Het vertrek uit Haarlem en de nieuwe hoofdstedelijke thuisbasis geven Algemeen Directeur Koert Otten een ambivalent gevoel: “Het duurzame nieuwe pand sluit helemaal aan bij de kernwaarden van het Vitaminstore concept: gezond, toegankelijk, positief, vriendelijk, modern en vrolijk. Dit geeft echt een frisse impuls om ons door te blijven ontwikkelen als grootste keten gezondheidsspeciaalzaken van Nederland!”

Koert vervolgt: “Ook dat we terug zijn bij onze ‘roots’ is natuurlijk prachtig. Gevoelsmatig is het echter wel raar om deze stap te nemen zonder mijn compagnon en medeoprichter Alain Vermeulen, die sinds vorig jaar in China zit om te werken aan internationale uitbereiding van zowel de winkelformule als de websites. Alain is vanaf het begin betrokken geweest bij alle belangrijke beslissingen die er genomen werden, en natuurlijk heeft hij digitaal zijn zege gegeven, maar het pand zelf heeft hij nog niet gezien. Wat een verrassing zal dat zijn bij zijn eerst volgende bezoek aan Nederland!”

Bron: Vitaminstore Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.