Vitaminstore bestaat 15 jaar

Datum: april 4, 2013

Gezondheid en groei. Een combinatie die vitaminespeciaalzaak Vitaminstore helemaal waar maakt. De winkelketen straalt een en al positiviteit uit en laat zien dat een gezonde levensstijl voor iedereen haalbaar én leuk is. Zo wil toch iedereen ouder worden!

 VitaminstoreOprichters Koert Otten en Alain Vermeulen hebben het goed gezien in 1998 – het jaar waarin zij op het Amsterdamse Osdorpplein een bescheiden vitaminewinkel begonnen, Vitaminstore. Dat voedingssupplementen belangrijk zijn voor groei, is inmiddels wel duidelijk. Er zijn 15 jaren verstreken en het winkeltje in Osdorp is uitgegroeid tot een winkelketen van 21 filialen in Nederland en twee in China.

Meer dan vitaminen

Alleen met voedingssupplementen ben je er natuurlijk nog niet: voor groei is meer nodig. Net als dat mensen naast een gezond voedingspatroon tevens voor voldoende beweging moeten zorgen, heeft Vitaminstore dat advies zelf ook ter harte genomen. In de loop der jaren is ze blijven veranderen en verbeteren met als resultaat een concept dat staat als een huis. Dit concept is onderverdeeld in Health (voedingssupplementen), Sports (sportvoeding), Beauty (natuurlijke cosmetica) en Food (superfood) en heeft een vrolijke, frisse uitstraling.

Vitaminstore gaat ervan uit dat een gezond lichaam de basis is voor een fijn, gelukkig leven. Hierbij wordt vooral niet uit het oog verloren dat een ieder zijn eigen doelen, lichamelijke ongemakken en lifestyle heeft. Om een juiste keuze te kunnen maken uit het almaar groeiende aanbod van gezondheidsinformatie en -producten biedt Vitaminstore de oplossing. Door haar persoonlijke advies, gedegen kennis en complete assortiment is Vitaminstore ieders persoonlijke gezondheidsmanager.

 

Vitaminstore healthSuperfood

Met de steeds groter wordende belangstelling voor een ‘healthy lifestyle’ en de opmars van superfood, besloot Vitaminstore een stapje verder te gaan. Dit resulteerde in een heerlijke toevoeging aan het concept: juicebar ‘Vitaminboost’! Het speciale aan Vitaminboost, is dat aan de overheerlijke verse sappen & smoothies op basis van fruit en groente, een ‘boost’ – een gezonde opkikker uit verschillende superfoods – wordt toegevoegd. Gezond is gewoon lekker!

Het eerste filiaal met de trendy sappenbar, werd de Beethovenstraat in Amsterdam. Hier volgden meteen al zoveel positieve reacties op, dat de opening van een tweede Vitaminboost in Leidschendam niet uit kon blijven. Welk filiaal volgt…?

Eén ding is duidelijk: Vitaminstore heeft er zin in.

Dat er nog maar vele gezonde jaren mogen volgen, proost!

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.