Vital4Skool wint NFV Franchise trofee

Datum: mei 29, 2019

Gisteravond is Vital4Skool tijdens de Algemene Leden Vergadering van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) uitgeroepen tot franchiseformule van het jaar 2019. De prijs werd uitgereikt door voorzitter van de NFV Boris van der Ham. De Franchise Trofee is een kroon op het werk in dit bijzondere jubileumjaar. De formule Vital4Skool bestaat namelijk 10 jaar.

De NFV Franchise Trofee is dé vakprijs voor franchiseformules en wordt jaarlijks toegekend door de belangenorganisatie Nederlandse Franchise Vereniging. Een vakjury beoordeelt de genomineerden op diverse criteria, waaronder hun verdienmodel, de organisatie, de kwaliteit en kwantiteit van mensen en investeringen en de gerealiseerde groei. De drie genomineerden dit jaar waren fit20, SNS bank en Vital4Skool. Vital4Skool werd op eerder genoemde criteria als beste beoordeeld. Vital4Skool is de opvolger van Straetus die in 2018 de prijs won. Eerdere winnaars waren onder andere Thomashuizen, Intratuin, Jumbo, Bruna, Bagels & Beans, Profile Tyrecenter en Yarden.

Na een spannende avond werd Vital4Skool uitgeroepen tot winnaar. Boris van der Ham benoemd kort waarom er gekozen is voor Vital4Skool. “De winnaar is een prachtig voorbeeld van kundig ondernemerschap gedurende een langere periode en dat in een voortdurend in beweging zijnde markt.”

Naast de trofee wordt het juryrapport uitgereikt. Hierin staat toegelicht waarom Vital4Skool de prijs heeft gewonnen. “Geloof in de goede zaak wordt omgezet in zichtbaar resultaat.” aldus de vijfkoppige jury. “Een gepassioneerde organisatie die de ondernemer steunt in administratie, marketing en door coaching de ondernemer verder helpt.”

‘Deze quote uit het juryrapport slaat de hamer op zijn kop. Met Vital4Skool dragen wij bij aan een maatschappelijk belang om de jongeren gezonder te laten leven, zonder het ondernemerschap uit het oog te verliezen’ aldus directeur Ralph Markwat van FHC Formulebeheer, de franchiseorganisatie achter de formule Vital4Skool. ‘Elke dag zijn wij als franchise organisatie met veel enthousiasme en betrokkenheid aan het werk om lokale ondernemers op de juiste manier te kunnen faciliteren. Dit doen we niet alleen voor de formule Vital4Skool, maar ook voor de franchiseformules Family en Foodmaster.’

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.