Vernieuwing ANWB-formule

Datum: februari 12, 2013

Om in te spelen op het veranderende koopgedrag en informatiebehoefte van ANWB-leden en consumenten komt de ANWB met een nieuwe formule voor haar winkels. Dit voorjaar gaan de eerste 25 van de in totaal 68 winkels omgebouwd en ingericht worden naar dit nieuwe concept.

Op deze manier wil de ANWB zorgen voor een spannend en modern onderdeel van de mix met ANWB Online, ANWB Contact Center en de activiteiten waar de ANWB in de sociale media mee bezig is. De operatie moet van half maart tot begin mei duren en vangt aan zodra de ANWB-winkel in Hoofddorp op dinsdag 12 maart geopend is. De ANWB-winkel in Nieuwegein die in november 2012 is geopend, wordt als eerste aangepast aan de nieuwe formule. “De nieuwe winkel is de seizoenswinkel waarbij je goed voorbereid en zonder zorgen op pad kunt gaan in ieder seizoen”.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_12_februari_2013.htm#anwb

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.