Vernieuwde The Read Shop bijna open

Datum: februari 26, 2013

Op 14 maart om tien uur ’s ochtends zal de burgemeester van Ten Boer, André van de Nadort, de plaatselijke vestiging van The Read Shop met het nieuwe postkantoor van PostNL en ING-servicepunt feestelijk openen.

In de afgelopen periode is de franchiseonderneming vernieuwd en franchisenemer Suvi Blok-Heikkanen is er zeer verheugd mee. “Ik ben erg trots op de vernieuwde winkel, we kunnen onze klanten nu nog beter van dienst zijn. Met het hele team staan we klaar om onze klanten zes dagen per week te ontvangen.” Bij het postkantoor van PostNL kunnen bezoekers onder andere terecht voor het kopen van postzegels en het versturen van pakketten en brieven binnen en buiten Nederland. Daarnaast worden er ook enveloppen, verpakkingsdozen, cadeaubonnen en Openbaar Vervoerbewijzen verkocht en kunnen kentekens geregistreerd worden. Bij het ING-servicepunt kunnen bankzaken geregeld worden, zoals geld opnemen of storten en het openen van een rekening of het afhalen van een pincode.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_26_februari_2013.htm#readshop

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.