Verbreding diensten franchiseformule Finovion

Datum: september 23, 2013

Finovion, voorheen uitsluitend een franchiseformule voor administratiekantoren, breidt haar dienstverlening uit met een franchiseformule voor accountantskantoren. Finovion kiest voor deze stap om als één loket naar haar cliënten te kunnen optreden. Verder biedt deze verbreding mogelijkheden voor meer kruisbestuiving tussen vestigingen en kan de ICT infrastructuur nog beter worden benut, aldus Wichard Hendriks van Finovion.

Ook speelt mee dat Finovion in gesprekken met accountants bespeurt dat accountantskantoren op zoek zijn naar samenwerkingsmogelijkheden om de kosten van de ICT infrastructuur te verlagen. Om deze accountancy propositie goed in de markt te kunnen zetten heeft Finovion een specifieke accountancy website gelanceerd.

Finovion is een landelijk opererend financieel adviesbureau met ruim 30 vestigingen. Speerpunten van Finovion zijn het ondersteunen van bedrijven bij het verkrijgen van meer grip op de bedrijfsvoering vanuit financieel oogpunt, het werken tegen vaste maandelijkse abonnementen en het zijn van een online, innovatief en bijdetijds kantoor.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.