VelgenShop.nl opent de deuren van de 4e vestiging

Datum: maart 21, 2012

VelgenShop.nl opende gisteren de deuren van de vierde vestiging. Na eerder vestigingen in Tilburg, Zoetermeer en Etten-Leur te hebben geopend is er vanaf heden ook een Velgen Shop in de regio Nijmegen. VelgenShop.nl opent vestigingen in franchisevorm en tevens als eigen solitaire winkels. De vestiging Velgen Shop regio Nijmegen is een solitaire eigen vestiging.

Velgen Shop Nijmegen is gevestigd aan de Nieuweweg 197e in Wijchen. Vanaf deze locatie verzorgt Velgen Shop Nijmegen de levering van een uitgebreid assortiment stalen – en lichtmetalen velgen, maar ook een zeer breed en diep assortiment autobanden. De groei van de VelgenShop.nl winkels zet gestaagd door in 2012 en zal dit jaar doorgroeien naar 8 tot 12 vestigingen. In de komende weken openen er al drie vestigingen hun deuren. Velgen Shop Nijmegen is de eerste van de drie.

De bandenwissels naar zomerbanden zijn momenteel in volle gang. Hierdoor is de vraag naar velgen momenteel extra hoog. Het is dus een perfect moment om een nieuwe winkel te openen, aldus Kai Peters namens VelgenShop.nl. “De nieuwe Velgen Shop vestiging komt op een zeer geroepen moment. De huidige VelgenShop.nl winkels maken momenteel lange dagen om iedereen goed te kunnen helpen. Een extra locatie geeft ademruimte in een regio waar wij over een groot klantenbestand beschikken. Als organisatie zijn we daarom erg blij met de nieuwe vestiging voor de regio Nijmegen en de groei die het merk VelgenShop.nl de komende weken weer gaat maken.”

Als klant kan men in de winkel in Nijmegen meer dan 100 unieke velgenmodellen zien. VelgenShop.nl gaat in de komende weken nog minimaal één nieuwe locatie openen in de randstad en ook in het noorden van Nederland komt binnen enkele weken een nieuwe vestiging. VelgenShop.nl is momenteel de bouw van deze winkels aan het afronden.

VelgenShop.nl is een jonge, merkonafhankelijke (franchise)formule. Het bieden van excellente service met toch een zeer scherpe prijsstelling staat centraal in de dienstverlening.

Bron: Velgenshop.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.