VelgenShop.nl gaat ook BandenShop.nl exploiteren

Datum: juni 3, 2012

Franchiseformule VelgenShop.nl start met een marktverbreding door ook de formule BandenShop.nl te lanceren. BandenShop.nl zal als online en offline bandenformule verder expanderen naast VelgenShop.nl. Alle bestaande locaties zullen vanaf medio juli opgebouwd worden tot next generation locaties. VelgenShop.nl plaatst BandenShop.nl naast elkaar in de positionering in de markt. Beide webwinkels zullen op de homepage aan elkaar gekoppeld worden. Het is hierdoor duidelijk voor klanten dat beide online webwinkels en fysieke winkels bij elkaar horen.

Kai Peters vertelt: “Er zijn 2 redenen om BandenShop.nl extra te exploiteren. De eerste is dat VelgenShop.nl een perfecte naam heeft in de markt als het gaat om velgen en banden. Toch zien wij dat VelgenShop.nl niet direct geassocieerd wordt met losse verkoop van banden. Door het toevoegen van BandenShop.nl aan ons concept zal deze interpretatie bij consumenten gaan afnemen. Verder zal de markt voor online bandenverkoop de komende jaren nog meer gaan groeien. Internet marketingtechnisch is BandenShop.nl de beste domeinnaam om onze online groeiambities door te kunnen zetten en nog beter in de bandenmarkt te kunnen penetreren. Wij zien landelijk dat onze omzetten en marges stijgen zowel door de groei van het aantal winkels, maar ook de betere marges op de producten. De exploitatie met BandenShop.nl zal voor onze winkels als voor de gehele organisatie een extra groei in volumes en omzet betekenen.” BandenShop.nl gaat over ruim 3 weken online actief.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/VelgenShopnl-gaat-ook-BandenShopnl-exploiteren.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.