Van Wanrooij sluit aan bij Baderie

Datum: januari 7, 2014

Trots maakt Baderie bekend dat Van Wanrooij uit Tiel aansluit bij de franchiseformule. ‘Voor ons als formule is dit goed nieuws. Van Wanrooij is een sterke speler in midden – en zuid Nederland. Daarbij wordt er op dit moment gebouwd aan een imposante nieuwe showroom voor keukens, tegels en badkamers in Waardenburg, direct aan de A2. Een fantastische zichtlocatie waar het succesvolle storeconcept van Baderie wordt toegepast,’ aldus Baderie formulemanager Gert Berkel.

Beide partijen kijken uit naar deze samenwerking. De ruime retailervaring en kennis aan beide zijden geeftBaderie Van Wanrooij - pand in aanbouw in Waardenburg, direct aan de A2. vertrouwen voor de toekomst. ‘Wat ook bijdraagt aan de sterke samenwerking is het feit dat we dezelfde ideeën en idealen hebben. Bij Baderie streven we altijd naar maximale openheid en duidelijkheid voor de consument. Het motto van Van Wanrooij ‘Maakt het aangenaam’ sluit daar perfect op aan,’ vult formulemanager Gert Berkel aan. 

Storeconcept Baderie

Inmiddels is het hoogste punt van de bouw bereikt. De showroom van ruim 3000m2 biedt een breed assortiment keukens, tegels en badkamers. Van Wanrooij en Baderie werken samen met een architect aan de inrichting van de badkamershowroom. ‘Het wordt de vijfde vestiging die we volgens het succesvolle storeconcept inrichten.’ aldus een tevreden Gert Berkel.

Over Baderie

Baderie is een full service franchiseformule en heeft 50 showrooms verspreid over heel Nederland. De showrooms bieden een bijzondere collectie sanitair; van alle topmerken en van ons huismerk Baderie. In elke showroom zijn complete badkamers opgesteld in diverse stijlen.

Over van Wanrooij

Van Wanrooij keuken- en badkamerspecialisten is onderdeel van Van Wanrooij bouw en ontwikkeling uit Geffen. Van Wanrooij bouw en ontwikkeling is een familiebedrijf dat al meer dan 40 jaar succesvol woningbouwprojecten en bedrijfsmatig onroerend goed realiseert. Al ruim 35 jaar heeft Van Wanrooij een ruime keuken- en badkamershowroom in Tiel (2500m2). Het ruime assortiment dat aangeboden wordt, zorgt ervoor dat klanten met ieder budget en iedere stijlvoorkeur in de showroom kunnen slagen. De ervaren adviseurs en backoffice medewerkers zorgen ervoor dat keuken, badkamer of tegelvloer technisch kloppend en voor de klant perfect gerealiseerd wordt.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.