Van leeg kantoor naar Holiday Inn Express

Datum: juni 27, 2012

Projectontwikkelaars storten zich op leegstaande kantoorpanden in Amsterdam-Zuid om deze om te bouwen tot luxe franchisehotels, aldus het FD.nl. Zo wordt het voormalige Achmea gebouw in Amsterdam-Buitenveldert omgeturnd tot een Holiday Inn Express, een snelgroeiende franchiseformule.

The Vincent Hotel Group, opgericht door zakenman Bart van de Kamp, ontpopt zich als een snelgroeiende ontwikkelaar van hotels in het middensegment. Het bedrijf zoekt geschikte kantoorpanden op voor verbouwing, maakt daarover afspraken met de ‘huisbaas’, en gaat de hotels vervolgens exploiteren. Daarbij wordt gebruikgemaakt van de franchiseformules van Holiday Inn Express en Hampton by Hilton.

Het bedrijf timmert vooral in de regio Amsterdam aan de weg. Een eerste stap is vorig jaar gezet met het omdopen van een leegstaand gebouw in Hoofddorp. Een tweede locatie van volgde op bedrijventerrein Sloterdijk. En nu is Buitenveldert aan de beurt. De hotelontwikkelaar hanteert een lijst van in totaal 15 à 20 vrijgekomen gebouwen in Nederland die zich lenen voor conversie.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_26_juni_2012.htm#holidayinn_express 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.