UWV deelnemer aan de franchisebeurs

Datum: januari 8, 2013

Onlangs is bekend geworden dat het UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen) deelneemt aan de Franchise & Formule Beurs Onderneem ‘t! op 19 & 20 april 2013 in Hoevelaken. Al eerder werd bekend gemaakt dat ook de Belastingdienst en Kamer van Koophandel deelnemen aan de Onderneem ‘t! beurs. “Wij zijn erg verheugd dat het UWV, Belastingdienst en Kamer van Koophandel meewerken aan de Onderneem ‘t! beurs. De bezoekers van de beurs zijn potentiële franchisenemers en zijn zich aan het oriënteren. Het UWV, Belastingdienst en de Kamer van Koophandel zullen deze bezoekers onder andere informatie geven over het starten als ondernemer”, vertelt beursorganisator Tiago Jurgens.

Heeft u interesse om deel te nemen aan de Franchise & Formule Beurs als standhouder? Dan kunt u contact opnemen met: Tiago Jurgens of Sander Vlaanderen via telefoonnummer: 055-8200226 of firstformula@ikwordondernemer.nl. Voor meer informatie over de Onderneem ‘t! beurs kunt u hier klikken om de standhoudersbrochure te downloaden.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_8_januari_2013.htm#franchisebeurs

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.