Used Products zet groei door

Datum: februari 22, 2012

De franchiseorganisatie Used Products blijft maar groeien, en het einde is nog lang niet in zicht. Het aantal aanvragen is de laatste weken exceptioneel gestegen en de professionalisering is nog breder ingevoerd.

Nieuwe vestigingen
Onlangs is, met groot succes, de nieuwe winkel in Groningen van start gegaan met de verkoop. De hele dag liep het storm en de reacties waren louter positief. Op dezelfde dag werd in Den Bosch de inkoopafdeling geopend. Iedereen die iets kwam verkopen kreeg een speciaal voor de gelegenheid ontworpen Used Products gebakje. De verkoop zal medio maart van start gaan. In de komende weken zuller er nog meer nieuwe vestigingen van start gaan, houd onze site www.usedproducts.nl in de gaten voor meer informatie.

De organisatie
Used Products is in 1997 begonnen met 1 winkel te Alkmaar. Gedurende de daarop volgende jaren zijn er voorzichtig op franchisebasis winkels geopend. Het concept bleek een garantie voor succes te zijn en momenteel zijn er 28 winkels door heel Nederland. Sinds kort zijn we ook in België van start gegaan middels een masterfranchise constructie. We verwachten dan ook veel van de rest van 2012, zowel in Nederland als in België en de rest van Europa.

Bron: Used Products Franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.