Used Products opent nieuwe winkels in Zwolle en Antwerpen

Datum: juli 19, 2012

De franchiseorganisatie Used Products opent binnenkort alweer haar 34e winkel in Nederland en haar 4e in België. In de nabije toekomst zullen er nog meer vestigingen volgen, zowel in Nederland als in België.

Nieuwe vestigingen
Onlangs heeft onze nieuwe vestiging in Zwolle de sleutel van het pand gekregen. De winkel wordt momenteel verbouwd en de verwachting is dat de inkoopafdeling over twee weken open gaat. De verkoopafdeling zal enkele weken later volgen. Ook in Antwerpen is de verbouwing inmiddels in volle gang, de verwachting is dat medio augustus de deuren voor het eerst geopend worden. In de komende weken zullen er nog meer nieuwe filialen van start gaan, houd onze site www.usedproducts.nl in de gaten voor meer informatie.

De organisatie
Used Products is in 1997 begonnen met 1 winkel te Alkmaar. Gedurende de daarop volgende jaren zijn er voorzichtig op franchisebasis winkels geopend. Het concept bleek een garantie voor succes te zijn en momenteel zijn er 31 winkels door heel Nederland. Sinds 2011 zijn we ook in België van actief middels een masterfranchise constructie. We verwachten dan ook veel van de rest van 2012, zowel in Nederland als in België en de rest van Europa.

Bron: Used Products Franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.