Used Products opent nieuwe winkels in Spijkenisse en Gouda

Datum: juni 25, 2012

De franchiseorganisatie Used Products opent binnenkort alweer haar 31e winkel in Nederland. In de nabije toekomst zullen er nog meer vestigingen volgen, zowel in Nederland als in België.

Nieuwe vestigingen
Onlangs is, met groot succes, de nieuwe winkel in Gouda van start gegaan met de verkoop. De inkoopweken verliepen al zeer voorspoedig, maar de eerste verkoopweek was met recht een enorm geslaagde te noemen. In navolging van Gouda gaat op zeer korte termijn de volgende vestiging van start te Spijkenisse. In de komende weken zullen er nog meer nieuwe vestigingen van start gaan.

De organisatie
Used Products is in 1997 begonnen met 1 winkel te Alkmaar. Gedurende de daarop volgende jaren zijn er voorzichtig op franchisebasis winkels geopend. Het concept bleek een garantie voor succes te zijn en momenteel zijn er 30 winkels door heel Nederland. Sinds 2011 zijn ze ook in België actief middels een masterfranchise constructie. Er wordt dan ook veel van 2012 verwacht, zowel in Nederland als in België en de rest van Europa.

Bron: Used Products

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.