Urban jeans en fashionstore Lake Side blijft groeien

Datum: maart 12, 2012

In 2011 kwamen er 19 Lake Side winkels bij en steeg ook de omzet per winkel, met name in het laatste halfjaar. Ook voor 2012 wordt weer een fikse toename verwacht. Er zijn nu 86 Lake Side Stores plus de snelgroeiende webshop lakeside.nl. De ambitie is om deze gestage groei de komende jaren door te zetten.

Hans den Arend, CFO van Lake Side: ”Het Lake Side-concept doet het prima. We realiseren onze groei zowel via onze winkels als via de webshop. De doorgevoerde verbeteringen in de collectie en aan de presentatie in de winkels hebben het gewenste effect. De site lakeside.nl liep direct goed en betekent een verdere verbetering van onze positie voor 2012. Daarnaast staan er ook voor dit jaar minimaal 15 nieuwe winkels op het programma zodat wij de doelstelling van 100 winkels in 2012 gaan halen.”

Over Lake Side
Interieur Lake SideLake Side combineert een stoere urban uitstraling met prima service. Lake Side is daardoor dé autoriteit in Nederland op jeansgebied. De ijzersterke (franchise) formule is duidelijk en onderscheidend: Lake Side is ‘denim & fashion’ tot in alle onderdelen van het merk.

Met bekende brands en eigen merken als Refill, Construction, Sensation, Winck, Jack & Jones, Twinlife, Vila, Il Dolce en LTB biedt Lake Side een vernieuwende collectie tegen een aantrekkelijke prijs. De populaire stores zijn inmiddels in heel Nederland te vinden.

Bron: Lake Side

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.