Uitzendbureau Qjobs opent nieuwe vestiging in IJmuiden

Datum: april 4, 2012

Landelijke uitzendorganisatie Qjobs opende deze week een nieuwe franchisevestiging in IJmuiden, onder de naam Qjobs Aquamarijn. Qjobs Aquamarijn is een regionaal uitzend- en recruitmentbureau voor alle doelgroepen en branches. De thuisbasis is IJmuiden, maar het werkveld is gericht op heel Noord-Holland.

Charlotte Bijenveld
De edelsteen waaraan Qjobs Aquamarijn haar naam ontleent, staat voor dynamiek, volharding, doelgerichtheid en succes. Dat is precies wat eigenaresse Charlotte Bijenveld met haar vestiging wil betekenen voor haar klanten. Gedreven zet zij zich in voor kandidaten, ongeacht leeftijd, branche of werkervaring. Van jongeren tot en met senioren die naast hun AOW en eventueel pensioen willen bijverdienen. Opdrachtgevers kunnen van haar een tomeloze inzet verwachten om de juiste kandidaat te vinden die bij de organisatie past. Haar motto: ‘Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg!’

Werkwijze
Qjobs Aquamarijn respecteert de NVP Sollicitatiecode, dé gedragscode voor werving & selectie. De backoffice van Qjobs Aquamarijn is NEN 4400-1 gecertificeerd en werkt volgens de richtlijnen van Stichting Normering Arbeid (SNA). Daarnaast is ze lid van de NBBU. Hiermee garandeert Qjobs Aquamarijn opdrachtgevers een scherp en correct tarief en flexkrachten en kandidaten een goed loon en een deugdelijke behandeling.

Qjobs
De vestiging IJmuiden is verbonden aan de landelijke uitzendorganisatie Qjobs. Werkgevers profiteren bij Qjobs naast de ‘klassieke’ bemiddelingsfunctie ook van low-cost en transparante payrollservices. Werkzoekenden profiteren van moderne, effectieve vindmogelijkheden voor passend werk en van stipte uitbetaling van hun loon. Dit wordt mogelijk gemaakt door de strikte toepassing van geavanceerde processen, software en systemen.

Qjobs komt naar de klant toe
Omdat de meeste zaken online plaatsvinden, werkt Qjobs niet met kantoorlocaties. Gesprekken vinden plaats bij de klant of op een willekeurige locatie. De kostenreductie die deze overheadbesparing oplevert, maakt scherp concurrerende prijsstellingen mogelijk.

Visie Qjobs
Qjobs verwacht dat de praktijk en handelwijze in de flexbranche, onder invloed van internet en social media, de komende jaren nog sterker zal veranderen. Ontwikkelingen die kostenverlagend en service- en efficiencyverhogend werken. In dergelijke nieuwe situatie kunnen kleine, nieuwe organisaties doorgaans sneller en flexibeler opereren. Qjobs is zo’n organisatie die zich zonder dure, of vertragende ballast van de moederorganisatie en haar bestaande processen, puur op de toekomst kan richten. Het resultaat: snellere en betere dienstverlening tegen lagere kosten.

Bron: Qjobs

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.