Uitvaartorganisatie Yarden lid van MeerFranchise

Datum: februari 26, 2013

Uitvaartorganisatie Yarden sluit zich aan bij MeerFranchise. MeerFranchise is een netwerk van franchiseformules in de zakelijke dienstverlening. Initiatiefnemer van dit netwerk is Finovion.

MeerFranchise biedt franchiseformules in de zakelijke dienstverlening een platform om met elkaar in contact te komen, waarbij de nadruk wordt gelegd op het klankborden. Doel hierbij is het leren van elkaar en op deze wijze aangesloten formules verder professionaliseren.

Uitvaartorganisatie Yarden, met meer dan 1 miljoen leden, biedt uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting op het gebied van uitvaart. Naast Yarden hebben Credion, De Hypotheekshop, Straetus Incasso, Arron Automatics, PerSelectief en Finovion zich aangesloten bij MeerFranchise.

Alleen franchiseformules met een bewezen trackrecord kunnen zich aansluiten bij MeerFranchise. Dit houdt ondermeer in dat een franchiseformule minimaal 20 actieve franchisenemers heeft en minimaal 3 jaar als franchiseformule bestaat. Ook is van belang dat de dienstverlening van een formule niet conflicteert met de dienstverlening van een bestaand lid.

Bron: Finovion

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.