Uittenbroek en partners gaat verder onder naam UNP

Datum: juli 3, 2012

Per 1 juli gaat accountants- en advieskantoor Uittenbroek en partners verder onder de naam UNP. Het bedrijf bestaat 5 jaar en grijpt dit moment aan om een naamswijziging door te voeren. De naamswijziging wordt gecombineerd met een nieuw logo en bijbehorende huisstijl. “De nieuwe naam UNP accountants adviseurs is korter en krachtiger en past daardoor beter bij onze manier van werken: duidelijk, betrouwbaar en no-nonsense”, aldus Wiebe de Vries, partner van het bedrijf. UNP is landelijk actief als specialist op het gebied van franchise- en retailorganisaties.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Uittenbroek-en-partners-gaat-verder-onder-naam-UNP.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.