Uitreiking van de Franchise Innovatieprijs

Datum: mei 28, 2013

Gister werd tijdens de algemene ledenvergadering van de Nederlandse Franchise Vereniging voor het eerst ook de NFV Franchise Innovatieprijs uitgereikt. Het doel van deze prijs is om franchiseformules die een uitmuntende prestatie leveren (of hebben geleverd) op het gebied van innovatie een podium te geven. Deelname aan deze prijs stond open voor aspirant leden, erkend leden en keurmerkleden van de NFV.

v.l.n.r.: Ruud van Dusschoten,  directeur ING Grootbedrijf en Instellingen en Max Prudon, mede-oprichter van BinnenstadserviceDe drie genomineerden voor deze prijzen waren: Fit20, Sunday’s en Binnenstadservice. De aanwezige leden van de NFV hebben gestemd op de innovatie van hun voorkeur en de winnaar van de Franchise Innovatieprijs 2013 is geworden: Binnenstadservice.

Bekijk video van Binnenstadservice: 

http://youtu.be/4tyReLxZneE

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.