Uitgekleed Sabon maakt doorstart

Datum: augustus 7, 2012

Zeepformule Sabon maakt na een onrustige periode een doorstart, zo meldt NUzakelijk. Van de oorspronkelijke 51 vestigingen zullen tien hiervan niet meer de deuren openen. Alleen de rendabele winkels blijven open. Onder meer de winkels in de welbekende Amsterdamse Leidsestraat en Rotterdamse Beurstraverse zullen verdwijnen. Door deze uitkleding verliezen 112 van de 237 medewerkers hun baan.

Sabon werd kortgeleden overgenomen door drie investeerders, verenigd in White Star Retail. Die stelden vervolgens CFO Erik Wienk als interim-directeur aan. Om stabiliteit en rust te creëren in de organisatie is besloten dat Wienk directeur blijft.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_7_augustus_2012.htm#sabon_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.