Uitbreidingsplannen franchiseformule Fitwinkel

Datum: oktober 23, 2012

Uit onderzoek is gebleken dat fitnessen thuis en bij fysiotherapiepraktijken steeds populairder wordt. Een andere trend is dat consumenten zich steeds meer gaan richten op een gezonder leven en sportief bezig willen zijn. Franchiseformule Fitwinkel speelt op deze ontwikkelingen in. Gezien de toenemende vraag uit de markt is de formule van plan om het aantal vestigingen en ondernemers uit te breiden.

Fitwinkel heeft inmiddels twee vestigingen, in Hengelo en Arnhem. De winkels helpen de ’thuisfitnesser’ sportieve doelen te bereiken en verkopen fitnessapparatuur, sportvoeding, fitnessaccessoires en fitnesskleding. Ook richt Fitwinkel fitnessruimtes in bij fysiotherapeuten, sportscholen, bedrijven en institutionele instellingen (zorginstellingen, brandweerkazernes, defensie, scholen, politie).

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_23_oktober_2012.htm#fitwinkelfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.