Tweede SUBWAY restaurant geopend in Emmen

Datum: november 21, 2012

Inwoners van Emmen hebben nu ook in het centrum van de stad een SUBWAY restaurant, gerund door Gea Vermast. De nieuwe vestiging (Notaris Oostingstraat 18) van de sandwichketen is te vinden tussen winkelcentrum De Weijert en de dierentuin.

Het SUBWAY restaurant in Emmen is zeven dagen per week geopend: zaterdag van 9.30 tot 18:30 uur, zondag van 10.00 – 18.30, maandag van 10.00 – 18.30, dinsdag en woensdag van 9.30 – 18.30, donderdag van 9.30 – 21.30 en op vrijdag van 9.30 tot 19:00 uur.

Tweede vestiging
SUBWAY - Vestiging Emmen.Het kersverse SUBWAY restaurant is de 115de vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. Voor trotse eigenaar Gea Vermast is het haar tweede SUBWAY restaurant, in december vorig jaar introduceerde ze een vestiging in Almelo. “Ik ben er toen mee begonnen omdat Subway in mijn ogen een enorme groeipotentie heeft”, vertelt Gea. Zij runt nu beide restaurants. “Ze hebben mooie groeiplannen en de merknaam wordt steeds bekender. Dus ik zag kansen om er een leuke boterham mee te verdienen. Het franchiseconcept van Subway, met haar uitstekende begeleiding, sprak mij bovendien heel erg aan.”

Persoonlijk broodje
De nieuwe eetgelegenheid (een voormalige kledingwinkel) biedt zitplaatsen voor 28 mensen en er is een buitenterras voor 16 personen. Klanten hebben de keuze uit een van de klassieke SUBWAY sandwiches op het vaste menu, met verschillende alternatieven voor het soort brood, kaas, groenten en saus; zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. “Vers en gezond spreekt steeds meer aan,” signaleert Gea Vermast. “Onder jongeren worden de subs ook steeds populairder. Ouders geven hun kinderen ook liever een paar euro om naar SUBWAY te gaan dan naar een vette maaltijd te grijpen.”

Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Gea. “De Chicken Teriyaki, op honey oat brood, met chilli-saus erop!”

Submarine Sandwich
SUBWAY - Interieur vestiging Emmen.Bij SUBWAY restaurants kunnen consumenten terecht voor heerlijke, dagelijks vers gebakken broodjes, die snel worden bereid tegen een kleine prijs. De SUBWAY formule staat bekend om haar vele gezonde keuzemogelijkheden, waarbij consumenten de voedingswaarden bepalen. SUBWAY restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches’ of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY restaurants ook overheerlijke wraps, frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.

SUBWAY
SUBWAY is wereldwijd marktleider in de quickservicebranche. Het eerste restaurant startte in 1965 in Bridgeport, Connecticut (Verenigde Staten). Inmiddels is het bedrijf, met 38.141 vestigingen in 99 landen, de grootste en meest succesvolle quickserviceformule ter wereld. Nederland telt momenteel 115 SUBWAY restaurants.

Bron: SUBWAY Nederland

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.