Tweede regio voor franchisenemer van Verhuizen Zonder Zorgen

Datum: mei 2, 2012

Na de opening van Verhuizen Zonder Zorgen Flevoland is John Vos per 1 april ook gestart als franchisenemer in de regio Gelderland. Vanuit zijn woonplaats Zeewolde, biedt hij de dienstverlening van Verhuizen Zonder Zorgen nu ook aan in Gelderland. John Vos: “Alweer bijna 7 maanden geleden ben ik als één van de eerste begonnen als franchisenemer van de verhuisservice-franchiseformule van Verhuizen Zonder Zorgen en uiteraard heb ook ik de gevolgen van de crisis ervaren. De verdere afname van het aantal verhuizingen was een logisch en direct gevolg van de vastzittende Nederlandse huizenmarkt. Echter heb ik in deze 7 maanden ook ervaren dat de dienstverlening van Verhuizen Zonder Zorgen door onze klanten nog steeds als zeer positief ervaren wordt.” Verhuizen Zonder Zorgen is in 2011 gestart met franchise en heeft op dit moment vertegenwoordigingen in Amsterdam, Flevoland, West Brabant, ’t Gooi, de Vechtstreek en Gelderland.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Tweede-regio-voor-franchisenemer-van-Verhuizen-Zonder-Zorgen.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.