Twee Yarden franchisenemers tekenen bij

Datum: april 10, 2013

Simon Slager en Jochum Wouda, franchisenemers vanaf het prille begin, hebben onlangs besloten om hun samenwerking met Yarden Franchise met 5 jaar te verlengen. “Iedere franchiseovereenkomst kent een duur van 5 jaar”, zegt Ben Buitelaar, Manager Franchise. In het 4de en 5e jaar worden een aantal gesprekken gevoerd, om na te gaan of beide partijen dermate tevreden zijn om de samenwerking te continueren.

“Voor mij gaat de samenwerking met Yarden Franchise verder dan alleen de doorverwezen uitvaarten”, zegt Simon Slager. “Juist de ondersteuning die ik krijg bij onder andere de administratie, marktbewerking, lastige situaties en bij investeringen, zijn voor mij een belangrijke reden om met Yarden verder te gaan”. Zelf ben ik onlangs verhuisd naar Vlissingen. Dit is mede op advies van Yarden Franchise. Hier ga ik binnenkort een opbaargelegenheid openen, die letterlijk verbonden is aan een kerk. Dit stelt mij in de gelegenheid om uitvaarten te organiseren, waarbij de nabestaanden voor zowel de plechtigheid als bij de condoleance gebruik kunnen maken van de kerk”.

Jochum Wouda en Ben Buitelaar.Jochum Wouda was al jaren zelfstandig uitvaartondernemer, voordat hij zich aansloot bij Yarden Franchise. “Voor mij was het hebben van collega’s een belangrijke motivatie, om mij aan te sluiten bij Yarden Franchise. Verder wil ik iets voor de club betekenen. Ik was dan ook erg verheugd, dat ik bij de verkiezing voor de franchiseraad, door de collega franchisenemers werd voorgedragen. In het afgelopen jaar ben ik erg druk bezig geweest met de bouw van een nieuw kantoor- en informatiecentrum. Dit heeft veel energie gekost. Nu mijn pand zo goed als klaar is en binnenkort officieel geopend wordt, ga ik weer meer tijd besteden aan de uitbouw van mijn bedrijf en de samenwerking met mijn collega’s. Over de samenwerking met Yarden Franchise als ook met het cluster Noord ben ik erg tevreden”. Daarnaast geven beide franchisenemers aan dat de behaalde financiele resultaten, mede dankzij de samenwerking met Yarden boven verwachting zijn.

Ook Yarden Franchise is verheugd, dat beide franchisenemers tevreden zijn en voldoende vertrouwen in Yarden hebben om de samenwerking voort te zetten. Niet alleen zijn dit goede franchisenemers, beiden hebben ook meegeholpen aan de verdere professionalisering en groei van de franchise formule. Als eerste franchisenemers blijft het toch een gok hoe zaken die op papier beschreven staan, in de praktijk uitgevoerd worden. Daarom is dit een mooi moment om even bij stil te staan.

Yarden Franchise is een snel groeiende full-service organisatie voor zelfstandige ondernemers en onderdeel van Yarden Uitvaartzorg. Yarden Franchise zal de komende jaren groeien naar 31 franchisenemers – voor een compleet landelijke dekking.Voor meer informatie www.yarden-franchise.nl .

————
Yarden is een jonge uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder: dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Niet voor niets is het motto van Yarden ‘Iedere uitvaart uniek’. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen – en dat ze deze gaan vastleggen. Yarden begrijpt dat. Immers hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan de rouwverwerking.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.