Twee SNS-filialen failliet verklaard

Datum: juni 27, 2012

Vorige week is Franchisenemer 3 Steps Finance BV door de rechtbank in Assen failliet verklaard, zo meldt Assurantie Magazine. Tot het bedrijf behoren twee SNS-winkels in Haren en Roden. Op last van de curator blijven de winkels voorlopig nog geopend met inzet van eigen personeel van SNS Bank.

Volgens curator Rob Geene zijn de twee vestigingen, waar 7 mensen werken, goed voor een spaarvermogen van € 280 miljoen. Geene:  “Dan heb je het volgens mij niet over een kleine franchisenemer die je zomaar failliet laat gaan. Zeker een bank is erbij gebaat om onrust te voorkomen bij spaarders, beleggers en verzekerden.”

De bank hoopt op korte termijn tot een afwikkeling van de zaak met de failliete franchisenemer te komen en zoekt in de tussentijd naar een nieuwe franchisenemer voor de twee marktgebieden. “De voortzetting van de dienstverlening in het belang van onze klanten staat voorop”, aldus SNS-woordvoerder Roland Kroes.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_26_juni_2012.htm#sns_filiaal_failliet

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.