Twee nieuwe vestigingen voor Bad in Beeld

Datum: december 17, 2013

Voor de franchiseformule Bad in Beeld kan het jaar 2013 niet beter eindigen: zij groeit met twee vestigingen. De tevreden formulemanager Marjolein Gerritsma vertelt: ‘We kijken terug op een jaar waarin is gebleken dat er behoefte is aan onze marketingaanpak en inkoopcondities. Maar liefst 15 nieuwe ondernemers sloten dit jaar bij ons aan. Een uitstekende prestatie’. Voorstellen vestigingenTBE Sanitair & Tegels in Ederveen is een winkel voor allerlei artikelen op het gebied van bouw en industrie. Sinds 2012 heeft zij haar assortiment uitgebreid met: sanitair, accessoires, wand- en vloertegels, plafond, verlichting en sierbeslag. De tweede nieuwe vestiging, Kloosterman Keukens & Badkamers, is gevestigd in Huizen. De showroom van ruim 1200m2 biedt volop inspiratie aan haar klanten.Bad in Beeld formulemanager Marjolein Gerritsma met eigenaar Ruud Kloosterman van Kloosterman Keukens & Badkamers.

Ruud Kloosterman, een van de eigenaren van Kloosterman Keukens & Badkamers: ‘Het voelt als de juiste keuze om aan te sluiten bij Bad in Beeld. Naast de welbekende inkoopcondities, kunnen wij de ondersteuning van het marketingteam goed gebruiken. Het is als zelfstandige onderneming prettig om hierin ondersteund te worden. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.’                  

Bad in Beeld is een soft franchiseformule in de sanitairwereld die de ondernemer ondersteunt op inkoop- en marketingactiviteiten. Door het uitbrengen van het Bad in Beeld magazine ‘Straal!’, 8 huis-aan-huis folders per jaar en winkelmaterialen heeft de aangesloten ondernemer direct instrumenten in handen om actief de lokale markt te bewerken.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.