TravelXL komt als eerste met afhaalpunten

Datum: februari 26, 2013

Formule TravelXL introduceert “Click & Collect” afhaalpunten op haar reisbureaus. Klanten die op internet een vakantieboeking gemaakt hebben, hebben vervolgens de keuze om de reispapieren af te halen of thuis toegestuurd te krijgen.

Hier zit dan geen meerprijs aan vast maar klanten ontvangen wel extra’s en het grote voordeel van persoonlijke service en advies van het reisbureau. TravelXL volgt als eerste reisorganisatie in Nederland de trend van het groeiende aantal afhaalpunten bij internetaankopen. Bedrijven als Blokker, HEMA, en AH hebben eerder met succes dergelijke afhaalpunten in hun winkels ingericht. “Wij maken het de voor de gemaksconsument nog aantrekkelijker om ook bij internetboekingen voor het reisbureau te kiezen. Als extra’s biedt TravelXL controle op onjuistheden, 24 uur bedenktijd, gratis reistips en advies, printen van vouchers en tickets, gratis kofferlabels en, niet onbelangrijk, wij blijven het aanspreekpunt voor, tijdens en na de reis. Internet en reisbureaus blijven elkaar met deze ‘cross channel’ strategie ook in de toekomst stevig ondersteunen”, aldus Ronald Raadsheer, woordvoerder van de keten.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_26_februari_2013.htm#travelxl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.