Top 3 ‘bedenk je eigen broodje’ in HEMA restaurants

Datum: juni 21, 2012

Vanaf 18 juni wordt 4 weken lang de top 3 broodjes van ‘bedenk je eigen broodje’ in de HEMA restaurants verkocht. Deze 3 broodjes, met de naam van de bedenker, zijn: broodje ‘Caroline’, broodje ‘Sarita’ en broodje ‘Els’. Het broodje dat het meest verkocht wordt, komt een seizoen lang op de menukaart van de HEMA restaurants te staan. De actie leverde 47.000 unieke broodjes op waar in totaal door meer dan 350.000 mensen op gestemd is. De 20 broodjes met de meeste stemmen zijn op 24 mei in het restaurant van HEMA Utrecht-Centrum gemaakt en geproefd door de leden van de jury. Uit deze 20 broodjes is een top 3 samengesteld. Op 16 juli wordt het meest verkochte broodje bekend gemaakt.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Top-3-bedenk-je-eigen-broodje-in-HEMA-restaurants.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.