Tiesja Niehorster gestart als mediator bij Quickmediator

Datum: maart 24, 2013

Formule Quickmediator groeit gestaag door. Tiesja Niehorster (inzet) is gestart als mediator in de regio Krimpen-Capelle aan de IJssel. “Na jarenlange ervaring in de sociaal juridische dienstverlening ben ik toe aan een volgende stap, Mediation! Dit is dé oplossing om in goede samenspraak tegen voordelige kosten uit een conflictsituatie te komen. In mijn werk heb ik maar al te vaak mensen gezien in moeilijke omstandigheden door een vervelende scheiding of langslepende conflicten”.

Tiesja Niehorster nieuwe mediator bij formule Quickmediator

“Ook heb ik zelf een moeilijke scheiding meegemaakt en ik heb moeten toezien wat voor effect dit heeft gehad op mijn kinderen, maar ook voor mijzelf was dit een zware tijd. Om maar niet te spreken over de hoge juridische kosten! Niemand is gebaat bij langdurige rechtszaken, spanning en ruzie, vooral kinderen niet”.

“Ik heb gekozen voor Quickmediator omdat ik alle support krijg die ik nodig heb, de aanvragen voor Mediation, updates, collega´s, ondersteuning bij Mediation, opleiding, training in Mediation, voor alles kan ik bij de franchisegever terecht . Dat is wel zo fijn. Ik heb zelf een onderzoek gedaan en een aantal franchisenemers gesproken alvorens ik mij heb aangesloten. Dan heb je gelijk al een klik met een paar toekomstige collega´s die net zo denken en doen als ik. Dan weet je dat het goed zit. Er zijn in elke organisatie ook mensen die het anders zien. Dat maakt een franchise ook sterk, meerdere meningen en ideeën. Alvorens we aan het werk gaan worden we QM-geregistreerd®, dat geeft de klant ook een stuk waarborg voor kwaliteit”.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.