Thijs Tullemans nieuwe franchisenemer bij Expense Reduction Analysts

Datum: oktober 4, 2017

Er is weer een nieuwe franchisenemer bij Expense Reduction Analysts (ERA). Dhr. Thijs Tullemans (op foto rechts) zit vol energie en is per 1 Oktober met zijn eerste werkzaamheden gestart. Hij heeft zojuist de training op het hoofdkantoor in Kent (UK) afgesloten en wil zo snel mogelijk het geleerde in de praktijk gaan brengen.

ERA werkt met een gedegen methode om voornamelijk indirecte kosten te besparen zodat klanten zich vooral kunnen richten op de kernactiviteiten. Via deze weg kunnen gelden worden vrijgemaakt waar ze voorheen geen toegang tot hadden en die nu bijvoorbeeld gebruikt kunnen worden voor andere doeleinden / investeringen binnen het bedrijf. De franchisenemers van ERA werken op basis van “no cure no pay” en worden uiteindelijk vanuit de besparing(en) betaald.

Theo Bouwmans (op foto links) is de Country Manager van ERA Nederland. Hij is verantwoordelijk voor de uitbouw van het team met ERA-consultants dat gestaag groeit. ERA Nederland is altijd op zoek naar geschikte kandidaten die het zelfstandig ondernemerschap ambiëren en die hun kwaliteiten ten volle willen inzetten ten gunste van de klant, maar ook op een manier dat je verdient wat je waard bent. Afhankelijk van je eigen inzet zit er geen plafond aan de verdienmogelijkheden. Nationaal en ook internationaal liggen er veel mogelijkheden om samen te werken binnen het totale ERA-netwerk met 750+ consultants in meer dan 25 landen. Volgend jaar bestaan we 25 jaar in deze markt, het beste bewijs dat we goede zaken doen voor onze opdrachtgevers.

Ook interesse om je aan te sluiten bij onze succesvolle organisatie? Neem contact met ons op via bijgaand informatie aanvraagformulier.  

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.