The Read Shop wint award beste wenskaartenketen

Datum: februari 15, 2012

The Read Shop is uitgeroepen tot beste wenskaartenketen 2012. De uitreiking van de Dutch Card Awards vond op 13 februari plaats op de Paper & Convenience Show in de Brabanthallen, Den Bosch. De vakjury heeft bij het beoordelen van de genomineerde ketens vooral gelet op het begrip service. Hoe wordt er gereageerd op een vragende en zoekende klant, welke ondersteuning biedt de franchisenemer hierbij en wordt de klant goed geholpen. De behulpzaamheid van The Read Shop-franchisenemers bij klanten die op zoek zijn naar de juiste kaart werd in het juryrapport benadrukt. Maar ook de duidelijke uitstraling, nette presentatie en het assortiment van The Read Shop werd door de jury positief beoordeeld. “De consument beloonde ons in 2011 al met een positieve omzetgroei in de categorie wenskaarten. Het is mooi te constateren dat de jury dit ook doet door het toekennen van deze prestigieuze vakprijs”, aldus Jos Boot, algemeen directeur.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/The-Read-Shop-wint-award-beste-wenskaartenketen.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.