The Read Shop opent nieuwe winkel in Beverwijk

Datum: november 6, 2012

Vorige week dinsdag is The Read Shop in Beverwijk aan de Breestraat overgenomen door meneer en mevrouw Valk. In februari volgend jaar wordt de winkel helemaal verbouwd in de stijl van The Read Shop en zal daarna op feestelijke wijze geopend worden. “Wij hebben ontzettend veel zin in deze uitdaging, het gaat een topwinkel worden!”, aldus de nieuwe eigenaren.

“Er moet nog een hoop gebeuren, maar dat maakt het juist leuk!”, aldus de enthousiaste nieuwe eigenaren van The Read Shop in Beverwijk. “We gaan steeds meer het assortiment aanpassen, te beginnen met de wenskaarten. Ook de vraag naar kantoorartikelen, tijdschriften en gifts gaan we proberen zo goed mogelijk te beantwoorden”, aldus Frank Valk.

Op de vraag waarom er gekozen is voor The Read Shop als formule, antwoord Valk: “Het voelt gewoon goed. Je krijgt de ruimte echt zelfstandig ondernemer te zijn. Daarnaast trekt het brede assortiment van deze formule ons erg aan.”

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_6_november_2012.htm#readshopfranchise 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.