The Read Shop opent in Dubbeldam

Datum: december 4, 2012

Onlangs heeft The Read Shop een nieuwe vestiging in Dubbeldam geopend. De troste eigenaren zijn Philo, Jeannette en Patrick Scheffer. “Wij hebben al een The Read Shop in Rotterdam en toen wij vernomen dat de  Jeka-boekhandel  ermee ophield zagen wij in het vertrek van deze boekhandel een gelezen kans om een tweede winkel te openen in Dordrecht”, aldus de nieuwe bewoners van het pand aan het Damplein. “Gaandeweg het traject werden wij steeds enthousiaster over de omgeving en de basis die Jeka gelegd heeft.”

The Read Shop is onderdeel van de RDC Group, waaronder 160 Read Shop-winkels vallen. The Read Shop is de gemakswinkel met een ruim en uitgebalanceerd assortiment tijdschriften, wenskaarten, kantoor- en cadeauartikelen, computeraccessoires, lotto, toto, staatsloten, tabak, verkoop VVV-bonnen en andere cadeaubonnen, en natuurlijk boeken.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_4_december_2012.htm#thereadshop 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.