The Read Shop opent drie nieuwe winkels

Datum: september 4, 2012

In de maand augustus heeft The Read Shop drie nieuwe winkels geopend in Beek, Leusden en Dordrecht. De winkels in Beek en Leusden zijn inmiddels volledig verbouwd in de nieuwe stijl van The Read Shop. Op 24 augustus jl. opende The Read Shop annex videotheek na een volledige verbouwing haar deuren. De winkel heeft een totale metamorfose ondergaan, waarbij de videotheek is verhuisd naar het gedeelte van het pand waar voorheen het postagentschap en de VVV gevestigd was.

Op 29 augustus jl. heeft de volledig nieuwe The Read Shop Express haar deuren geopend. Op deze nieuwe locatie, met een nieuwe eigenaar maar ook met een aantal bekende gezichten vanuit de vorige locatie, is een compleet nieuwe winkel neergezet. In Dordrecht opende eveneens een nieuwe The Read Shop. Voorheen was deze winkel een reguliere kantoorboekhandel. Naast het boekenassortiment heeft deze winkel nu de assortimenten tabak en kansspelen toegevoegd.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_4_september_2012.htm#readshop_franchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.