The Phone House is beste e-tailer

Datum: juli 1, 2012

Afgelopen maandag werden de Graham Telecom Awards uitgereikt door initiatiefnemers Connexie, Telegraaf en Sp!ts. Phone House werd met haar webwinkel door het publiek en een vakjury verkozen tot beste telecom e-tailer van Nederland. Het was niet de eerste keer dat Phone House in de prijzen viel, want in 2010 werd Phone House ook verkozen tot beste telecom e-tailer. In het juryrapport wordt de webwinkel geprezen om haar constante innovatieve vermogen.

Nick Willcox, managing director van Phone House Nederland: “Om voor de tweede keer de e-tailer award in ontvangst te mogen nemen, is een bevestiging dat we de service die we in onze winkels aanbieden goed kunnen doortrekken naar de webwinkel en dit is voor ons een groot compliment! De concurrentie op de e-tailmarkt is groot en dan is het goed om te merken dat de consument ons nog steeds weet te vinden.” Phone House is sinds 1998 actief op de Nederlandse markt en heeft hier inmiddels bijna 200 vestigingen.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/Franchiseformule-Phone-House-is-beste-e-tailer.html 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.